Харківські баскетболісти біти львів'янами

2042
БК "Харків" у домашньому матчі Суперліги програв "Галичині".

Маючи в активі дві перемоги в трьох стартових поєдинках нового сезону, гравці "Харкова" будували самі честолюбні плани на домашню гру з гостями зі Львова. Проте вже в першій 10-хвилинці матчу гості змогли добитися незначного переваги в рахунку (30:28), а до великої перерви розвинути його до восьми пунктів - 49:41.

З відновленням гри після відпочинку харків'яни постаралися розвиток подій на майданчику переламати на свою користь, але львів'яни відповіли потужним пресингом і невпинним тиском. Це дозволило їм піти у ще більший відрив. 71:52 - таким став рахунок у матчі перед початком заключної чверті поєдинку. Результат зустрічі був практично вирішений, і гравці "Харкова" скористалися цим, зумівши трохи скоротити своє підсумкове відставання - 87:73 на користь галичан.

Програвши, БК "Харків" з четвертої позиції в таблиці Суперліги опустився на п'яту сходинку (6 очок). Лідирують у турнірі дніпропетровський "Дніпро" та столичний "Будівельник", у яких по 8 балів.

У неділю, 22 листопада, харків'яни проведуть ще одну домашню календарну зустріч чемпіонату України. Суперник - "Говерла" з Івано-Франківська. Місце проведення матчу - СК "НПУ" ХПІ "". Початок - о 16:30.

Також читайте: