Харків'янка продовжує кураж в Дубаї

2729
Тенісистка Еліна Світоліна вийшла у півфінал турніру Dubai Duty Free Tennis Championships з призовим фондом в 2 млн доларів.

Після сенсаційної перемоги в 1/8 фіналу над іспанкою Гарбінє Мугуруса (5-й номер у світовому рейтингу) харків'янка в чвертьфіналі зломила опір Коко Вандевеге з США.

Взявши перший сет з рахунком 6: 4, Світоліна потім дуже легко програла другу партію - 1: 6. У вирішальній третій партії Вандевеге повела в рахунку 2: 0, але Еліна чудесним чином змінилася і змогла виграти відразу шість геймів поспіль. У підсумку, перемігши в сеті 6: 2, Світоліна виграла зустріч і в п'ятий раз в кар'єрі вийшла у півфінал турніру серії WTA Premier. Крім цього, за рахунок успішного виступу в Дубаї наша землячка гарантувала собі повернення в топ-20 рейтингу Жіночої тенісної асоціації.

"Це був важкий матч. У другому сеті у мене були проблеми, я втратила свою гру, багато чого не виходило. Але я рада, що знайшла спосіб повернутися в матч: я стала швидше реагувати на удари Коко, рухатися швидше і гостріше відповідати на атаки суперниці , змушуючи її більше ризикувати, помилятися і відчувати себе менш упевненою. Я дуже рада, що мені вдалося завершити зустріч саме на своїй подачі.

У моїй наступній суперниці Сари Еррані теж був складний матч. Я з великим нетерпінням чекаю нашої зустрічі. Впевнена, що в нашому півфіналі будуть довгі розіграші », - цитує Світоліну Тенісний портал України.

Також читайте: