Харків'яни замахнуться на два рекорди України

2515
Рекорди в танцях і створенні рухомої фігури планують встановити харків'яни в травні.

Перший рекорд збираються встановити 23 травня на площі Свободи в рамках першого фестивалю Харкова з бальних танців під відкритим небом «Харківський вальс».

Як повідомили у прес-службі Харківської міськради, в рамках цього заходу відбудуться показові виступи кращих танцювальних колективів міста Харкова та Харківської області, безкоштовні майстер-класи з вальсу для всіх охочих, а також офіційний чемпіонат міста Харкова з бальних танців під відкритим небом, учасниками якого стануть кращі пари міста у різних вікових категоріях.

Також на площі відбудеться флешмоб, під час якого усі охочі зможуть приєднатися до танцю, щоб побити рекорд України за кількістю пар, які танцюють вальс. Зараз цей рекорд становить 435 пар.

Другий рекорд планується встановити під час проведення 10-го Харківського велодня. Він відбудеться 24 травня. На площі Свободи буде створена рухома фігура велосипеда з найбільшої кількості велосипедистів. Нині чинний рекорд становить 1587 велосипедистів.

Організаційний комітет велодня проводить реєстрацію всіх охочих встановити новий рекорд на сайті: http://sportevents.kharkiv.ua/anounces. Вже 17 травня на пл. Свободи відбудеться репетиція створення рухомої фігури велосипеда.

Також читайте: