"Геліос" як і раніше непереможний

2360
Харківський футбольний клуб продовжує виступати у Першій лізі без поразок.

У 8-му турі національної першості серед команд Першої ліги "Геліос" грав у Полтаві з місцевим однойменним клубом.

Вже на 8-й хвилині матчу "сонячні" позбулися свого основного голкіпера - Руслан Зарубін отримав травму гомілкостопа і був змушений поступитися своїм місцем у воротах Артуру Денчук. Для нього поява на останньому рубежі команди стало дебютом у лавах "Геліоса". Прем'єру Денчук собі не зіпсував, у чому йому дуже допомогли партнери.

Більшу частину матчу підопічні молодого тренера Сергія Сізіхіна володіли незначною ігровою перевагою, але не змогли втілити його хоча б в один забитий м'яч - нічия 0: 0.

Взявши один заліковий бал в Полтаві, "сонячні" довели кількість своїх нічиїх у поточному сезоні до п'яти. При трьох перемогах і відсутності поразок харків'яни мають у своєму активі 14 очок. Це дозволяє "Геліосу" ділити 4-5 місця в турнірній таблиці Першої ліги з "Черкаським Дніпром". Лідирує ж київське "Динамо-2" (17 очок).

У п'ятницю, 18 вересня, на своєму стадіоні "Сонячний" (П'ятихатки) в черговому календарному матчі першості України "Геліос" прийме "Авангард" з Краматорська. Початок гри - о 18:00. Вхід традиційно буде вільним.

Також читайте: