Футбольний "Локомотив" відірвався по повній

1825
Харків'яни домоглися восьмої перемоги у восьми проведених поєдинках національного чемпіонату.


Домашнім матчем з командою "Приват" з Кривого Рогу у 9-му турі Екстра-ліги підопічні Євгена Ривкіна закрили першу половину турнірної дистанції сезону. Гра відбулася у День залізничників країни, що додатково мотивувало гравців "Локомотива" на досягнення переможного результату.

8:0 - з таким рахунком футзалісти-"залізничники" буквально декласували своїх гостей з "Привату". Хет-трик у поєдинку оформив Євген Рогачов, дубль на рахунку Петра Шотурми, а Євген Валенко та Євген Сірий відзначилися по одному разу. Ще один м'яч у ворота своєї команди провів кріворожанін Мазенко.

"У мене, напевно, більше запитань, ніж відповідей, - зізнався після гри наставник харків'ян Євген Ривкін. - Ми розглядали цей матч як підготовку до ігор, які дуже важливі для нас, і щось вийшло, щось - ні. Тому я б на рахунок не дивився. За змістом гри - відпрацьовувалися певні способи її ведення. Треба ще подивитися, треба зробити якісь висновки. Перемогли, три очки, напевно, головний підсумок цього матчу. У нас перед відповідальними змаганнями цілий ряд таких ігор вийшов, добре це чи погано - покаже тільки час".

Розгром "Привату" став восьмою поспіль перемогою "Локомотива" зі старту чемпіонату. Набравши 24 бала, він є единим лідером таблиці. Відрив від другої позиції - "Енергії" зі Львова - становить вже шість балів.

Тепер хлопці Ривкіна перемикають свою увагу на підготовку до ігор в елітному раунді розіграшу Кубка УЄФА. Пройдуть вони з 10 по 13 листопада у Словаччині. Суперники "Локомотива" - місцевий клуб "Слов-Матик", португальська "Бенфіка" і "Економац" із Сербії.

Також читайте: