Футбол європейський і американський плюс "Битва Корпорацій"

2684
«ГХ» підібрав найцікавіші події прийдешнього спортивного уїк-енду.

Хокей

Чемпіонат України

2-3 жовтня. Київ. Палац спорту. Початок - о 15:00.

"Рапід" Київ - "Юність" Харків

2-3 жовтня. Київ. Палац спорту. Початок - о 19:00.

"Дженералз" Київ - "Витязь" Харків

Після харківського дербі в стартовому турі сезону "Юність" та "Витязь" чекає випробування столичним льодом. Передбачити результат зустрічей "Юності" з "Рапідом" складно. Команда Валерія Пляшешніка на почин турніру двічі поступилася землякам з "Витязя" (1: 9 і 4: 8), але у другому матчі дала їм неабиякий бій. Цим харківські тінейджери і здивували, і порадували. Тепер з'являється надія на те, що в схожому ключі вони зможуть провести і найближчі матчі в Києві. Якщо буде так, то їхні шанси на залікові очки будуть більш ніж реальними і обгрунтованими. Тим більше що "Рапід" не так вже бездоганний: у першому турі він спочатку прогнозовано обіграв земляків з "Компаньйона" (4:2), а у другому матчі сенсаційно поступився (3:4).

Щодо зустрічей "Витязя" з "Дженералз", то вони обіцяють стати топовим протистоянням всього ігрового дня. Киян багато хто вважає претендентами на один з комплектів медалей. Але "витязі" стартовими іграми проти "Юності" змусили переглянути свої "ставки" на чемпіонат. Виходячи з цього, майбутні ігри повинні дати відповідь на питання про реальні шанси команди Віталія Литвиненка.

Американський футбол

Чемпіонат України. Перша ліга-НФАФУ

3 жовтня. Харків. Стадіон "Арсенал-Спартак". Початок - о 13:00.

"Харківські Атланти" Харків - "Миколаївські Вікінги" Миколаїв

Харківська дружина продовжує свій поступальний рух до підсумкової перемоги у Першій лізі чемпіонату країни. Чергова сходинка до вершини на шляху "атлантів" - домашня гра з гостями з Миколаєва. Малоймовірно, що "Вікінги" зможуть по-справжньому спантеличити і зачепитися за турнірні очки. У такому судженні відштовхуємося від зустрічі цих команд у Миколаєві: наприкінці травня "Атланти" відвезли з Миколаєва комфортну перемогу з рахунком 24:0.

Футбол

Чемпіонат України. Прем'єр Ліга

3 жовтня. Харків. Стадіон "Металіст". Початок - о 14:00

"Металіст" Харків - "Сталь" Дніпродзержинськ

Перед двотижневої паузою в чемпіонаті країни на матчі кваліфікації чемпіонату Європи 2016 року гравці "Металіста" постараються поліпшити своє незавидне становище в турнірній таблиці. Вони з колишнім багажем у 8-м очок займають 11-у позицію. "Сталевари" Дніпродзержинська можуть дивитися на харків'ян зверхньо: вони сьомі і мають у своєму активі 10 очок. До того ж команда Володимира Мазяра в цьому чемпіонаті вже била луганську "Зорю" (0: 2), "Олександрію" (1: 0) і запорізький "Металург" (3: 0). Підопічним ж Олександра Севідова, нагадаємо, останнім часом про перемоги доводиться виключно мріяти: вони не виграють з 18 липня ("Карпати" - 2: 0), провівши за цей час вісім поєдинків у чемпіонаті і один в розіграші національного кубка.

Американський футбол

Чемпіонат України. Перша ліга-НФАФУ

3 жовтня. Харків. Стадіон "Арсенал-Спартак". Початок - о 15:30.

"Харківські Тигри" Харків - "Херсонські Акули" Херсон

У боротьбі за дорогоцінні на фініші сезону турнірні очки "Тигри" повинні зробити все можливе, щоб відправити гостей з Херсона додому без нічого. У харків'ян на майбутній матч повинна бути не проста, а підвищена мотивація. "Херсонські Акули" - знакова для наших земляків команда. Саме з нею навесні цього року вони провели свій дебютний офіційний матч у Першій лізі. Та зустріч, що відбулася в Херсоні, завершилася перемогою "Акул" з рахунком 36:6. Зараз саме час взяти реванш!

Футбол

Чемпіонат України. Перша ліга

3 жовтня. Кіровоград. Стадіон "Зірка". Початок - о 16:00.

"Зірка" Кіровоград - "Геліос" Харків

"Сонячних" харків'ян чекає центральна гра туру. З технічною перемогою 3:0 над тернопільською "Нивою", яка, нагадаємо, вирішила до Харкова не приїжджати, "Геліос" є прихованим лідером Першої ліги. "Зірка" розташовується на умовній третій позиції, маючи на одне очко менше.

У поточній першості "сонячні" на виїзді добилися двох перемог при двох нічиїх. До того ж, підопічні 35-річного наставника Сергія Сізіхіна залишаються єдиною командою в лізі, яка ще жодного разу не програла. А кіровоградці на своєму полі практично ідеальні і бездоганні: після невдачі в першому турі ("Оболонь-Бровар" - 1:2) вони потім взяли чотири домашні перемоги із загальним рахунком 12-2.

Футзал

Кубок УЄФА

3 жовтня. Тиргу-Муреш (Румунія). Початок - о 19:30

"Локомотив" Харків - "Тиргу-Муреш" Румунія

Для харківських "залізничників" це буде ключова гра в групі. Після розгромної перемоги над німецьким клубом "Гамбург Пантерс" (7:1) вони програли італійцям з "Пескари" (1:5). Румуни ж також поступилися італійцям (3:8), зате буквально розтерзали німців (9:1). Як підсумок до очного матчу команди підійшли з рівними показниками (по три очки) і рівними шансами на другу путівку в елітний раунд Кубка УЄФА (першу путівку з групи собі гарантувала "Пескара"). Тільки перемога гарантує "Локомотиву" продовження боротьби за почесний єврокубковий трофей.

Спортивний корпоративний турнір "Битва Корпорацій"

4 жовтня. Харків

Турнір, що складається з комплексу різних змагань, в якому беруть участь виключно спортсмени-аматори, що представляють свою компанію, візьме старт змаганням з міні-гольфу.

Суперники з 20 компаній спробують свої сили у двох дисциплінах: на 9-ти лунках міні-гольфу і 6-ти лунках на академічному полі. Від кожної команди зіграють дві пари співробітників. Краща пара за підсумками двох раундів і буде визнана переможцем.

У наступних етапах організаторами "Битви Корпорацій" намічені битви з міні-футболу, волейболу, бадмінтону, стрільби, настільного тенісу та настільного багатоборства, стрільби з лука, стрітболу, легкоатлетичного багатоборства і пляжного волейболу.

Фінішує турнір в червні майбутнього року.

Також читайте: