Дві невдачі хокеїстів

2690
Харківські команди "Витязь" і "Юність" провели чергові матчі національного чемпіонату.

Центральна гра 22-го туру чемпіонату України була зіграна в Харкові на майданчику "Салтівського льоду": "Витязь", який займає четверте місце, брав столичний клуб "Дженералз", який йде другим. Це була шоста зустріч суперників в сезоні. У всіх попередніх поєдинках успіх був на боці киян. Довели вони свою перевагу над харків'янами і на цей раз.

3: 7 - з таким рахунком "витязі" програли київським "генералам". Авторами закинутих шайб у складі харків'ян стали Оксененко, Посєвін (після його точного кидка на 24-й хвилині рахунок став нічийним 2: 2), а також Большаков. Програвши, команда Віталія Литвиненка залишилася на четвертій позиції, маючи в активі 57 очок. "Дженералз" займає друге місце з 93 балами, за ним слід "Кременчук" (90 очок). А лідирує в чемпіонаті країни донецький "Донбас", в якого 95 пунктів.

У минулому турі донеччани здобули свою 30-ту перемогу, розгромивши на домашньому льоду арени "Альтаїр" в Дружківці харківську "Юність" - 26: 0. Після цієї поразки молодь Вадима Радченко продовжує з восьмої позиції (11 очок) спостерігати за іншими учасниками національного турніру.

У середу, 24 лютого, обидва харківських колективу в рідному місті проведуть матчі 23-го туру чемпіонату України. На "Салтівському льоду" о 12:45 розпочнеться зустріч "Юності" з київським клубом "Компаньйон", а о 16:00 гравці "Вітязя" вийдуть на лід для поєдинку проти "Білого Барса" з Білої Церкви.

Також читайте: