Домашній ганьба баскетболістів

1974
Гравці БК "Харків" не змогли розвинути перевагу, видобутий в першому чвертьфінальному матчі чемпіонату країни на майданчику львівської "Політехніки-Галичина".

Нагадаємо, в минулий уїк-енд підопічні Бориса Сагая здобули в столиці Західної України сенсаційну перемогу - 87:84. Тим самим перед матчем-відповіддю домашньою грою вже харків'яни, а не львів'яни, вважалися фаворитами протистояння і головними претендентами путівки в півфінал. На жаль, на своєму паркеті харків'яни розчарували, і баскетболісти "Політехніки-Галичина" добилися в Харкові впевненої перемоги - 107: 88.

Харківський захисник Павло Цепіч після 23-х очок у Львові в минулому матчі зумів набрати лише 14 балів. Більш ніж скромними виявилися особисті досягнення і у інших гравців "Харкова". Зате в рядах львів'ян відзначався темношкірий Холл, який приніс своїй команді 32 пункту при відразу восьми підборах.

Після домашнього фіаско команди Сагая загальний рахунок у серії до двох перемог став нічийним - 1: 1. Тепер доля путівки до півфіналу вирішиться в заключному - третьому за рахунком - поєдинку, який відбудеться 26 лютого на майданчику "політехніків".

Також читайте: