У Верховній Раді крутять романи

2294
Депутати теж люди, і ніщо людське їм не чуже, в тому числі і любов.


Так, днями в об'єктиви журналістів потрапили скандально відомі депутати Сергій Пашинський і Тетяна Чорновіл. Злі язики стверджують, що двох нардепів пов'язують аж ніяк не дружні стосунки.

Про їх особливих відносинах відомо досить давно. Вони досить тісно спілкувалися ще коли був живий чоловік Тетяни, загиблий в АТО торік. Крім того, кажуть, що саме Пашинський оплачував лікування і пластичні операції Черновол після побиття в кінці 2013 року.

Раніше під приціли операторів потрапив депутат Андрій Мірошник, який під час засідання у Верховній Раді по SMS освідчувався в коханні своїй подружці.

Всюдисущі журналісти «засікли» і смс депутата Віктора Бондаря. Батько чотирьох дітей дорікає коханку, що вона «поїхала тусити на три дні», в той час коли у неї все було від нього «в надлишку».

Одного разу в інтернет потрапили фотографії мера Києва Віталія Кличка. На знімках одіозний політик позує на камеру в обнімку з різними дівчатами модельної зовнішності.

Потрапили у всесвітню мережу і листи, якими Кличко нібито обмінювався з однією з красунь. Зокрема, автор одного з листів повідомляла своєму адресатові, що чекає від нього дитину.

Тим часом Кличко вже багато років одружений на екс-моделі Наталії Єгорової, з якою виховує трьох дітей.

Зрозуміло, політик тут же поспішив заявити, що став жертвою хакерської атаки, а злощасне повідомлення залишили зловмисники.

До того черговий скандал розгорівся навколо екс-міністра Міністерства транспорту та зв'язку Миколи Рудьковського. Чиновника звинувачували в тому, що він злітав до Парижа на приватному чартерному літаку, сплативши рейс за рахунок міністерства. Цікаво, що цю поїздку чиновник здійснив у супроводі однієї з колишніх «Міс Україна».

Не минула стріла Амура і колишнього головного комуніста країни Петра Симоненка. На 57-му році життя він розлучився зі своєю дружиною - ровесницею Світланою.

Причина, по якій політик кинув дружину, дітей і онуків, виявилася банальною: у Петра Миколайовича з'явилася інша жінка, журналістка Оксана Ващенко. Нова обраниця молодша за Симоненка на 25 років. Більш того, в новій сім'ї політика з'явилося і поповнення: Оксана народила дочку Марію.

Також читайте: