Кого звільнять в Кабміні після Нового року

2688
Міністерства чекають кадрові ротації.


Усі виробничі питання, що стосуються зміни голів міністерств, обговорюватимуться вже в наступному році. Про це повідомили в Адміністрації Президента.

Поки тільки відомо, що від ідеї зміни структури Кабміну вирішили відмовитися. Чиновники пояснили це тим, що проект бюджету був зверстаний, виходячи з нинішньої структури міністерств і відомств, і міняти його в цій частині вже немає часу. Також тимчасово «заморожені» і переговори відносно кадрових перестановок.

«Поки що ніхто нічого не знає. Можливо, що призначення будуть взагалі після Нового року», - повідомив заступник одного з міністрів.

Раніше прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявляв, що у нього є пропозиції щодо кадрового складу уряду, і зараз він погоджує це з президентом Петром Порошенко.

Тим часом глави деяких міністерств вже подали у відставку. Так, 11 грудня вирішила покинути свій пост міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський. Своє рішення він пояснив тим, що не працюватиме в уряді в наступному році.

Разом зі своїм начальником вирішили покинути крісла заступники Пивоварського - Володимир Шульмейстер і Володимир Омелян.

Крім того, 3 грудня оголосив про свою відставку міністр інформаційної політики України Юрій Стець.

А міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі і зовсім збирався покинути свій пост ще влітку, проте Верховна Рада не підтримала його прохання.

Також читайте: