Заїжджі чиновники влаштували розборки (ВІДЕО)

2538
Чиновницький скандал порівняли з цирком.

Гучним скандалом закінчилося засідання Нацради реформ, яке пройшло в понеділок, 14 грудня, в Адміністрації Президента.
Під час засідання міністр внутрішніх справ Арсен Аваков ледь не побився з губернатором Одеської області Міхеілом Саакашвілі.
Після того, як Саакашвілі закінчив доповідь, міністр Аваков обороняли репліку, що він виступав не так запально, як на телеефірах. Після цього, за його словами, почався конфлікт - Саакашвілі звинуватив Яценюка в участі в «масовому грабунку державних підприємств», згадавши Одеський припортовий завод. Аваков звинуватив Саакашвілі в тому, що він сам злодій і прокричав: «Забирайся з моєї країни!». Прем'єр Яценюк обізвав грузина «гастролером», а Аваков, увійшовши в раж, не те облив Саакашвілі водою зі склянки, не те кинув у нього самим склянкою.
Чиновники просять оприлюднити відеозапис засідання, щоб можна було розібратися, хто правий, хто винен.
«Арсену Авакову і Михайлу Саакашвілі хочеться оприлюднити відео з Нацради реформ. Але такі перепалки в стилі вулиці ганьблять країну », - прокоментував прес-секретар президента Святослав Цеголко.
Думки політологів розділилися. Одні вважають, що Саакашвілі грубо порушив субординацію
«Не може голова ОДА, навіть якщо його прізвище Саакашвілі, висловлювати звинувачення на адресу свого начальника - прем'єр-міністра - без фактів в руках. Це пряме порушення субординації. Час або принести документи, або подавати у відставку. Цирк вже задовбав », - висловив свою думку політолог Тарас Березовець.
«Все дуже просто - давно заявлено про те, що Кабмін не справляється з обов'язками і зараз цей факт Саакашвілі просто наділив у пряму мову. А оскільки тандем Аваков-Яценюк стоять по один бік барикад і до них є претензії, вони відчувають, що земля під ними гойдається, тому так загострено відреагували на заяву Саакашвілі. Але якщо міністр внутрішніх справ не може контролювати свої емоції, йому не місце в Кабміні », - вважає політолог Валерій Дудко.
А поки справжнього відео з засідання немає, користувачі соцмереж посміялися над тим, як хвацько вірменин виганяє грузина з України і «проілюстрували» перепалку між чоловіками роликом з фільму «Міміно»
У зв'язку з цим в Мережу виклали фpaгмeнт з coвeтcкoгo фільмa Гeopгія Дaнeлія «Мімінo», в якому грузин і вірменин з'ясовують між собою стосунки.

Також читайте: