У Харківській міськраді призначили головних

2512
У мерії обрали голів постійних комісій та їх заступників.


Так, комісію з питань планування, бюджету і фінансів очолив Максим Мусєєв, а його заступником став Станіслав Косінов. Головою комісії з питань промисловості, економічного розвитку і власності став Володимир Золотарьов, а його заступником - Іван Попович.

Головою комісії з питань містобудування, архітектури та земельних відносин залишився Габріел Михайлов, а його заступником обрано Олександра Лобановський.

Комісію з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та інженерної інфраструктури міста очолив Іван Корінько, заступником якого став Фазіль Аббасов.

Ігоря Аріху призначили головою комісії з питань транспорту, зв'язку та екології, а його заступником обрали Георгія Лаговського. Комісію з питань соціального захисту та охорони здоров'я очолила Алла Бобейко, її заступником став Сергій Дудука.

Ольга Чичина очолила комісію з гуманітарних питань (освіта, культура, духовність, молодіжна політика та спорт), заступником обрано Тетяну Топчій.

Головою комісії з питань забезпечення громадського порядку, дотримання законності, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян став Віталій Маляренко, а його заступником - Олексій Навроцький.

Ігор Вировець очолив комісію з питань місцевого самоврядування, гласності та депутатської діяльності, а Віталій Ганжа призначений його заступником.

Комісію з питань міжнародного співробітництва, інвестицій, спортивних та іміджевих проектів очолив Тарас Ситенка, а заступником голови обрано Олександр Василенко.

Також на сесії обрали секретаря міськради. Цю посаду знову зайняв Олександр Новак, кандидатуру якого підтримали 68 депутатів з 69 голосуючих.

Також читайте: