Рейтинг харківських політиків - коментар Фельдмана

2908
Народний депутат відреагував на дані соцдосліджень.

«Гуляй, голота, від рубля і вище», - так народний депутат України, співголова Політичної партії «Наш край» Олександр Фельдман прокоментував поширені низкою ЗМІ дані соціологічного опитування Київського центру політичного і економічного аналізу про рейтинг харківських політиків.

У коментарі до опитування було сказано, що Олександр Фельдман міг би скласти конкуренцію на виборах чинному меру, хоча до цього часу до кінця незрозуміло чи піде на вибори Геннадій Кернес, і тому головну роль у виборчій кампанії гратимуть нові маловідомі кандидати.

«На жаль сьогодні ряд кандидатів у мери займаються виключно голослівним піаром, не пропонуючи ніяких реальних механізмів вирішення найбільш значущих проблем Харкова, - заявив Олександр Фельдман. - На жаль, вилізли з шаф різні «нафталінові персонажі» і люди, які вирішили розкрутитися на проблемах міста, якому і так нелегко. Пишуть самі собі маячні рейтинги, а нічого якісно не змінюється».

«На тих, хто повірить їм, очікує жорстоке розчарування», - резюмував народний депутат.

Також політик повідомив, що може піти в мери Харкова. «Без мене, мене одружують. З одного боку, це дуже смішно, з іншого - так само сумно. За законом виборчий процес ще не почався. Часу для ухвалення рішення про участь у виборах мера Харкова більш ніж достатньо», - зазначив Олександр Фельдман.

Також читайте: