«Наш край» показав хороший результат - Олександр Фельдман

2251
Перебуваючи на початку свого шляху," Наш край" показав результат, не властивий новим партіям, які не мають підтримки олігархів, телеканалів і державної скарбниці.


Про це заявив в інтерв'ю виданню «Факти і коментарі» співголова політичної сили, народний депутат України Олександр Фельдман.

Також народний депутат подякував усім, хто, незважаючи на чорний піар, повірив політичній силі і проголосував за партію «Наш край» і її кандидатів.

«Саме цей результат переконує мене, що наш давній підхід до виборців як до людей з усіма їхніми наболілими питаннями, а не як до «електорату», постійний зв'язок з ними, підтримка у вирішенні їхніх щоденних проблем виявився правильним, і саме так варто продовжувати
працювати, - вважає Олександр Фельдман. - Ми були націлені на грамотний підхід до місцевої політики з урахуванням функцій і можливостей самоврядування громад. І наші ініціативи все-таки прозвучать у радах Харківщини - завдяки тим виборцям, які це зрозуміли».

За словами Олександра Фельдмана, найбільш політичну силу підтримали мешканці Жовтневого та Ленінського районів міста, інтереси яких народний депутат представляє у Верховній Раді.

«Для мене це стало показовим моментом, тому що, незважаючи на масовану рекламу великих парламентських партій, їх спекуляцію на гострих політичних темах, люди як і раніше позитивно оцінюють мою депутатську діяльність і готові довірити свій голос абсолютно новій
політичній силі і команді, за яку я ручаюся», - зазначив Олександр Фельдман.