Кернес зробив депутату міськради несподівану пропозицію

4193
Чергова сесія не обійшлася без уїдливих зауважень Харківського мера.

Цього разу репліки були спрямовані в бік депутатів від фракції «Самопоміч», які підняли питання будівництва приватних маєтків в лісопарковій зоні. Як приклад привели будинок нардепа Михайла Добкіна.

У відповідь на це Кернес запропонував депутатам озирнутися на власні дії і рахувати свої гроші.

«Припиніть. Будете щось виколупувати з носа, ці комашки полетять в вас. Я вас прошу, не починайте козявочки свої. Ситенка, організуйте роботу своєї фракції ... Коли сесія закінчиться, підіть до церкви, дайте людям трохи грошей, хай помоляться за вас », - парирував мер.

А коли депутат Андрій Лесик привітав присутніх з 23 лютого, а потім виступив проти відкриття в Харкові меморіалу воїнам АТО, Кернес запропонував йому протверезіти, схуднути і піти працювати за професією.

«Чому від вас перегаром несе? Ви так любите це свято? Мені здається, що ви прийшли сюди з бодуна. Я пропоную вам оголосити голодування, і щоб плакат був, що ви голодуєте. Повно невеликого схуднете. Про які пам'ятках ви говорите? Чому ви не вийшли говорити про пам'ятник, коли була зустріч з рідними бійців, загиблих в АТО? Побійтеся Бога! Ви за освітою хто? Санітарний лікар? У селах не вистачає лікарів. Відправляйтеся туди працювати. Там свинки і корівки - ось там ветеринарна тема ... »- заявив міський голова.

Також читайте: