Які дороги відремонтують в Харкові

2750
У місті триває капітальний ремонт доріг.

 

За інформацією Департаменту транспорту Харківської міськради, до кінця квітня в місті буде відремонтовано кілька доріг.

Зокрема, зараз ведуться ремонтні роботи на вул. Чернишевської - на ділянці від вул. Гіршмана до вул. Іванова, а також на ділянці від вул. Скрипника до вул. Раднаркомівській і від вул. Скрипника - до пл. Поезії. Тут ремонтують дорожнє полотно та тротуари. Роботи на вул. Чернишевській планується завершити до кінця квітня.

Нагадаємо, що у зв'язку з ремонтом доріг також закрита частина Московського проспекту.

Як повідомляв раніше директор Департаменту транспорту Сергій Дульфан, цього року на Московському проспекті в рамках його реконструкції буде реалізовано кілька масштабних проектів.

Зокрема, заплановані роботи в районі Велозаводського моста, на перетині пр. Московського, вул. Польовий, вул. Тарасівській і пробивки до вул. Академіка Павлова.

«На цьому перехресті відбувається безліч ДТП. Саме ці сто метрів перед Велозаводській мостом стримують весь транспорт, що йде з центру, що постійно призводить до заторів. Тому проектувальники і містобудівники знайшли оптимальну конфігурацію цієї ділянки - з класичним перехрестям», - повідомив Сергій Дульфан.

Також в планах - заміна трамвайних колій за безшумною антивібраційної технології на всьому Московському проспекті.

За словами Сергія Дульфана, зараз йде підготовка до тендерів і складаються графіки черговості робіт.

Крім того, в 2015 році заплановані роботи з реконструкції вулиць Клочківській, Котлова, Жовтневої революції та пл. Павлівській.

Фото: kharkov.comments.ua

Також читайте: