Глава уряду тримає інтригу

2210
Звіт про роботу уряду перенесено.


Ще вчора депутати планували заслухати звіт уряду в 12.30-13.00. Однак пізніше стало відомо, що Кабмін виступить зі звітом не раніше 16.00.

Як повідомив нардеп від фракції «Народний фронт» Антон Геращенко, це пов'язано з тим, що в Києві на дорогах дуже багато пробок.

«Хтось із депутатів міг би не встигнути. Тому о 16.00 всі депутати, хто хоче послухати уряд, будуть на місці і зможуть проголосувати з усіх питань порядку денного», - зазначив Геращенко.

Однак деякі нардепи впевнені, що звіт уряду перенесли навмисне, оскільки не виключено, що він буде визнаний незадовільним.

«Арсеній Яценюк чіпляється за крісло, як свого часу чіплявся за трибуну, коли його за відтягував депутат Степан Барна», - каже Борислав Береза.

Поки ж в парламенті збирають підписи за відставку Яценюка. На даний момент зібрано понад 100 підписів. Щоб виставити на голосування питання про недовіру уряду, необхідно зібрати 150. А щоб прийняти постанову щодо відставки Яценюка, Раді потрібно 226 голосів.

«Упевнений, що сьогодні знайдеться 150 підписів за постанову про недовіру Кабміну. В результаті чого уряд Яценюка отримає статус в.о., йому не допоможе ні західна підтримка, йому не допоможе вже нічого», - повідомив Борислав Береза.

Тим часом ходять наполегливі чутки, що Арсеній Яценюк не покине свого крісла. Нібито прем'єр-міністру вдалося домовитися, і зараз йдуть торги за міністерські крісла.

Також читайте: