Депутати Харківщини відкриті до діалогу

2372
Депутати «Нашого краю» на Харківщині націлені на ефективність і авторитет.


На минулих виборах політична партія «Наш край» продемонструвала свою результативність. І з упевненістю можна сказати, що у даного політичного проекту є майбутнє. Про це на форумі депутатів усіх рівнів, обраних до місцевих рад Харківщини, заявив співголова політичної партії «Наш край», народний депутат України Олександр Фельдман.

«На кожного члена нашої команди чинився безпрецедентний тиск, практично кожному довелося зіткнутися з нечесними методами боротьби наших опонентів, а, часом, відвертими брудними політтехнологіями. Але ви вистояли і перемогли », - підкреслив Олександр Фельдман, звертаючись до однопартійців.

Сьогодні депутатська фракція партії «Наш край» в Харківській обласній раді налічує 11 осіб, керівник фракції Андрій Олексійович Стронов очолює одну з ключових постійних комісій - з питань промисловості, ЖКГ, паливно-енергетичного комплексу та будівництва.

Депутатські фракції та групи «Нашого краю» сформовані в шести радах міст обласного значення, в шести радах міст районного значення. З 27 районних рад Харківської області в 22-х партія «Наш край» має своїх представників, а також у 10 селищних і в 21 сільській раді.

Представниця «Нашого краю» Галина Миколаївна Мінаєва обрана мером Чугуєва, а Олександр Васильович Мороз - головою Бабаєвського селищної ради і депутатом Харківської обласної ради.

«Ми не повинні допустити, щоб виборці, які віддали нам свої голоси, розчарувалися в нашій політичній силі. Подальші політичні перспективи і авторитет «Нашого краю» тепер багато в чому залежать від активності депутатів усіх рівнів, в округах, на сесіях, в комісіях », - зазначив Олександр Фельдман.

Для ефективної депутатської діяльності «Наш край» відкриває Школу депутата - для того, щоб народні обранці могли поповнити свої знання і підвищити кваліфікацію в питаннях державного, партійного будівництва, місцевого самоврядування та законотворчості. Починає роботу і партійний аналітичний центр. А для оперативної взаємодії з виборцями і населенням в найближчі дні відкриється депутатська приймальня «Нашого краю».

Також читайте: