Чим живуть діти політиків, або Куди котиться яблучко від яблуньки

3779
До дітей відомих людей завжди прикута підвищена увага. Особливо багато обговорень викликають діти українських політиків.


Серед відомих харківських політиків найбільша родина - у народного депутата України, екс-губернатора Харківщини Михайла Добкіна. Він - батько чотирьох дітей: Миколи, Алли, Єви і Поліни. Микола Добкін серйозно займається футболом в академії ФК «Металіст». Алла Добкіна вчилася в Харківському національному університеті ім. Каразіна; Єва ще вчиться в школі, а Поліна сяде за парту тільки через пару років.

Год спустя, или Виртуальная встреча политических «друзей»

У нинішнього губернатора Харківської області Ігоря Райніна є 15-річний син Анатолій. Хлопець серйозно займається великим тенісом, і свого часу входив до вісімки кращих гравців Європи у своїй віковій категорії.

У голови Харківської обласної ради Сергія Чернова теж один син - Дмитро. Він отримав дві вищі освіти: спочатку навчався в академії міського господарства (інженер-еколог), а потім на юридичному факультеті педагогічного університету. Зараз працює юристом в комерційній структурі.

У Харківського міського голови Геннадія Кернеса троє дорослих синів - Кирило, Данило і Родіон. Найбільш часто в об'єктиви ЗМІ потрапляє молодший, Родіон. Відомо, що свого часу він закінчив із золотою медаллю одну з престижних харківських гімназій і вступив на факультет міжнародних відносин університету ім. Каразіна.

Колишній міністр аграрної політики України Ігор Швайка від попередніх чотирьох шлюбів має п'ятьох дітей. При цьому екс-міністр не спілкується з колишніми дружинами і дітьми від перших двох шлюбів, а також не платить спадкоємцям аліменти. Третя дружина чиновника, Ольга Швайка, намагалася домогтися аліментів на дітей (Софію і Тараса) через суд, але безрезультатно. А кілька років тому Ігор Швайка і зовсім викрав свого молодшого сина, а повернув його колишній дружині тільки під тиском громадськості і страйка Ольги Швайки під вікнами його квартири.

У міністра внутрішніх справ Арсена Авакова один син - Олександр 26-ти років. Він закінчив університет ім. Каразіна, живе зараз у Києві. Цікаво, що через три місяці після призначення Арсена Авакова головою МВС його син Олександр став власником елітної квартири загальною площею 375 кв.м., де один квадратний метр коштує 3000 доларів.

Втім, за сина тут же заступився високопоставлений тато, який на своїй сторінці у Фейсбуці розповів, що Олександр «займається власним бізнесом» і тими активами, які перейшли до нього після переходу Авакова-старшого на держслужбу.

В отставку уходят не все. Топ-10 скандалов в украинском политикуме

У народного депутата Олександра Фельдмана теж один син, і теж Олександр. У 2008 році у Олександра з'явився син Давид. Хлопчика назвали так на честь Великого юдейського Царя.

Анастасія, дочка відомого харківського політика Інни Богословської, свого часу закінчила юридичну академію, після чого працювала в Апеляційному суді Харківської області. У лютому 2015 року Анастасію планували призначити радником голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Райнін із зв'язків з громадськістю та ЗМІ. Однак далі розмов справа так і не пішла.

Олександр Луценко, син скандально відомого екс-міністра МВС Юрія Луценка, бізнесмен. У свої 25 років він володіє столичним офісним центром і салоном краси.

Колишнього українського президента Віктора Ющенка неодноразово звинувачували в тому, що він призначає на керівні пости найближчих родичів. Так, племінник екс-президента, Ярослав Ющенко, був заступником губернатора Харківської області.

Фото: womanway.com.ua

Також читайте: