Бійки та смс-ки. Депутати працюють, не покладаючи рук (ФОТО, ВІДЕО)

2721
Іноді народні обранці під час засідань у Раді займаються явно не тим, чим їм належить за службовим обов'язком.


Робота в парламенті досить відповідальна, і від її виконання залежить благополуччя всіх жителів нашої країни.  Депутати зобов'язані готувати законопроекти, виступати на трибуні і, звичайно ж, голосувати. Однак найчастіше народні обранці ведуть себе як недбайливі студенти на нудній лекції, які займаються чим завгодно, тільки не роботою.

Наших кнопкодавов не перекнопкодавить

Зокрема, бійки в парламенті давно стали звичним явищем. Рідко яке засідання не обходиться без бійки. Власне, де як не в кулачному бою можна розім'яти затерплі від довгого сидіння м'язи?

Помічено, якщо народні обранці не б'ються, то сплять, причому колективно. Так, під час ухвалення Держбюджету на 2015 рік депутати заснули прямо на своїх робочих місцях.

Втім, це не дивно: мова доповідача, часто достатньо невиразна, заколисує, і народних обранців охоплює міцний і здоровий сон. 

Одразу видно, яка у нардепів нелегка робота. Не шкодують вони себе, все про народ думають.

В стране победившей алкократии

У перервах між голосуванням можна розважити себе читанням газет або журналів.

Пограти на новомодних гаджетах.

До слова, у Європі, куди ми так прагнемо, якщо депутата зловлять на тому, що він грає на планшеті під час засідання парламенту, він заплатить штраф у розмірі 300 євро.

Або написати зворушливу смс-ку дамі серця.

«Я замість того, щоб про країну думати, думаю про кохану, яка вирішує глобальні питання з кукурудзою», - пише депутат прямо під час засідання ВР.

Ще під час засідання можна вибрати тур в заморську країну для відпочинку.

Втім, депутатів теж можна зрозуміти. Робота у них нервова і складна. Так що хай краще на планшетах грають і сплять, ніж такі закони приймають.

Також читайте: