Смертельна аварія з таксі під Харковом: з'явилася нова інформація про стан осиротілих дітей

2685

Трирічному харків'янину Денису Дерев'янку, який втратив у ДТП матір та батька, зробили чергову операцію. Як розповіла заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соцзахисту Світлана Горбунова-Рубан, стан хлопчика оцінюється як стабільний, незважаючи на деякі проблеми нейрохірургічного характеру.

«Хлопчика ще раз прооперували, це була серйозна операція. Дитячі травматологи буквально по шматочках зібрали стегнову кістку. Це дало можливість зняти дитину з витягу, хлопчик став мобільним, його можна перевертати, створювати для нього зручніші умови. Малюк став активнішим, у нього відновилася діяльність шлунково-кишкового тракту, він їсть, розмовляє, дивиться мультики», - розповіла Світлана Горбунова-Рубан.

Щодо Юлі, сестри-близнючки Дениса, то вона продовжує лікування у міській лікарні № 17. Її стан також оцінюється як стабільний.

Раніше "ГородХ" писав: після того, як близнюки закінчать лікування, їх опікуном стане рідна тітка.

Нагадаємо, вранці 12 січня на Окружній дорозі Харкова лоб у лоб зіткнулися KIA і Toyota Camry з брендованими наклейками таксі 30-40. У таксі їхав водій зі своєю сім'єю - дружиною та двома дітьми. Під час зіткнення загинули водії обох машин та дружина таксиста. Сиротами залишилися двоє трирічних дітей-близнюків.

Також читайте: