Популярний лоукостер скасував усі авіарейси з Харкова

2683

Ірландський лоукостер Ryanair зупинив продаж квитків на всі рейси з Харкова через напружену ситуацію на українському кордоні.

Про це повідомляє видання avianews.com.

"При спробі забронювати переліт на найближчі дати або літню навігацію система авіакомпанії вказує, що немає доступних вильотів", - йдеться в повідомленні.

Раніше авіакомпанія планувала залишити шість міжнародних маршрутів з Харкова: до Будапешта, Бергамо, Вільнюса, Кракова, Познані та Варшави.

У Ryanair поки що ніяк не прокоментували ситуацію. Проте, як повідомляє видання, авіакомпанія могла так зробити на тлі постійних повідомлень про можливий напад Росії на Україну.

"Минулого тижня глава Ryanair Майкл О'Лірі заявив, що лоукостер готовий ввезти до України до 20 літаків за умови, що не буде вторгнення", - зазначили в avianews.com.

В онлайн-службі підтримки компанії зазначили, що не мають інформації про бронювання. Однак, якщо доступних рейсів немає на жоден час, маршрут найімовірніше скасували.

Нагадаємо, лоукостер Ryanair вже скасовував 6 рейсів з Харкова до 28 лютого 2022 року. Також до кінця зими відклала два рейси з Харкова в Краків (Польща) та Мілан (Італія) угорська авіакомпанія Wizz Air.

Також читайте: