Харків'яни продовжують чекати чудес

2889
Люди сидять без роботи і зарплати.

Державні підприємства продовжують годувати обіцянками харків'ян. За даними Міністерства соціальної політики, в цілому по країні на 1 жовтня заборгованість склала 1,9 мільярдів гривень.

Варто відзначити, що за даними Державного комітету статистики, на початок поточного місяця заборгованість по Харківській області зменшилася на 5,3 мілійонів гривень і склала 169 мільйонів гривень.

При цьому, Харківський регіон увійшов до трійки областей з самими великими заборгованостями по зарплаті. Як повідомили у Держстаті, на першому місці - Луганська (444 млн гривень), на другому - Донецька (355 мільйонів гривень).

Так, найбільшим боржником Харківської області - Харківське державне авіаційне виробниче підприємство. Заборгованість перед співробітниками заводу становить 59,1 мільйон гривень.

Також серед боржників по заробітній платі опинилися підприємства: ДП «Харківський приладобудівний завод ім. Т.Г.Шевченка» (12,9 мільйонів гривень), ВАТ «Харківський підшипниковий завод» (більше 12 мільйонів гривень), ДП «Завод ім. Малишева» (9,7 мільйонів гривень).

Також читайте: