Світоліна зупинилася за крок від фіналу WTA Elite Trophy

1864
Харків'янка програла у півфіналі неофіційного підсумкового турніру року.

Ставши переможницею однієї з чотирьох груп попереднього етапу, Еліна Світоліна пробилася до півфіналу. Там її суперницею стала Кароліна Плішкова із Чехії - 13-й номер світового рейтингу. З суперницею, що перевершує її у статусі, харків'янка билася відчайдушно, але в підсумку все ж змушена була поступитися - 3:6, 1:6.

"Спасибі всім за підтримку, любов і позитивні коментарі на цього тижня і за весь цей рік. Зроблю все від мене залежне, щоб повернутися сильнішою і здоровішою", - написала після гри на своїй сторінці в одній із соціальних мереж Світоліна.

Другою учасницею фіналу престижного турніру в Китаї стала американкаця Вінус Уільямс. Вона і стала переможницею WTA Elite Trophy, перегравши Плішкову у вирішальному поєдинку - 7:5, 7:6 (8:6).

Вихід до півфіналу китайського турніру дозволив Еліні Світоліній поліпшити свою позицію у рейтингу Жіночої тенісної асоціації. З 20-й позиції вона піднялася на 19 місце. Даний рейтинг, опублікований WTA у понеділок, 9 листопада, є підсумковим для 2015 року.

Також читайте: