Чи помітять харків'яни відсутність губернатора

3360
Глава держави не відпускає голів ОДА у відпустку під загрозою звільнення.


Таке повідомлення президент озвучив під час зустрічі з губернаторами найбільших українських міст.

За словами глави держави, особисто він працює по 14-17 годин на добу, без вихідних і відгулів, і вимагає, щоб в такому режимі працювали і голови обласних державних адміністрацій.

«Бачу, пішли прохання до Адміністрації Президента про три-двотижневі відпустки. Я підпишу, але на роботу можете не повернутися», - зазначив глава держави.

Кто в цари последний

Президент також підкреслив, що він не вимагає порушення трудового законодавства, проте Україна зараз знаходиться в складній обстановці.

«У нас війна. Країна знаходиться перед надзвичайно важливими викликами. У нас попереду дуже важливі осінні дні, коли ми повинні показати вже результат, а не плани», - сказав Порошенко.

Якщо все ж губернатор Харківщини Ігор Райнін не послухається президента і піде у відпустку, чи помітять його відсутність харків'яни?

«Губернатор? Чесно кажучи, я навіть не знаю його прізвища, - каже Антон. - Не думаю, що його відсутність сильно вплине на життя Харкова. Можливо, це якось позначиться на регионі, але не на самому місті».

«Відпустка повинна бути у всіх, в тому числі і у губернаторів, - вважає Ольга. - Я думаю, якщо він піде у відпустку, то робота в області триватиме своєю чергою».

Також читайте: