Харків'яни зізналися, чому їх не влаштовує влада

3060
Згідно з опитуванням, лише 1% городян схильні довіряти чинній владі.

Соціологи міжнародної компанії TNS з'ясували, наскільки українці довіряють тим, хто сьогодні знаходиться біля керма країни. Як виявилося, рівень підтримки чинної влади опустився до найнижчого показника в історії країни.

Кто в цари последний

За результатами дослідження, лише 1% респондентів вважає, що нинішня влада працює сумлінно і якісно. Третина опитаних діями влади вкрай незадоволені. Ще стільки ж оцінює роботу курівництва країни «ближче до незадовільної».

Харків'яни провели своє соцопитування на місцевому інтернет-форумі і з'ясували, що думають земляки про чинну владу в країні та регіоні.

Від загальноукраїнських результатів харківські відрізняються більш масштабним рівнем недовіри. За позицію «повністю не довіряю» проголосувало майже 74% опитаних. Ще 16% респондентів відзначилися в графі «швидше не довіряю, ніж довіряю». А ось сліпо вірять рульовим країни і всім задоволені лише 1,1% харківських респондентів. При цьому майже 9% громадян не визначилися з відповіддю.

Результати опитування активно стали обростати коментарями земляків.

«Чому в опитувальнику немає пункту «Більш, ніж не довіряю?» - поцікавився один із респондентів.

«А що вони корисного зробили за цей рік, щоб заслужити якусь довіру? Одна лише шкода - злили АТО, злили країну, тотальне беззаконня у всіх сферах діяльності, шалене зростання держборгу за рахунок кредитів які поділені і відведені в офшори черговий зграєю», - коментує опитування інтернет-користувач.

«У мене пропозиція - а давайте жити взагалі без влади? Моделей правління багато, а влада, причому будь-яка, - вона від лукавого», - резюмував харків'янин.

Також читайте: