Харків'янам забезпечать гідне майбутнє

2995
Потенціал Харкова сприятиме розвитку всього регіону.


Харків повинен стати сучасним мегаполісом європейського рівня. Про своє бачення проведення реформ розповів народний депутат України від фракції «Об'єднання «Самопоміч», харків'янин Роман Семенуха.

Як зазначив народний обранець, щоб бути частиною Європи, в Україні необхідно проводити внутрішні реформи: дотримуватися прав людини, покращувати рівень місцевого самоврядування, розвивати ринок ЗМІ та інше.

«Ми самі повинні відповідати економічним і соціальним стандартам, які існують в Європі, - упевнений нардеп. - У Харкова є величезний потенціал, який необхідно використовувати».

На думку Романа Семенухи, впровадження бюджетної реформи і процесів децентралізації сприятиме інвестиційній привабливості Харкова. Однак багато залежить від самих городян.

«Харків - одне з небагатьох українських міст, який є профіцитним. Коли запрацює бюджетна децентралізація, більшість податків залишатимуться в місцевих бюджетах. Упевнений, що з початком реформ, які стартують 1 січня 2016, Харків за бюджетними показниками займе гідне місце в рейтингу регіонів України», - підкреслив Роман Семенуха.

Детальніше читайте тут.

Також читайте: