Підтримай незламний Харків на всеукраїнському конкурсі. Умови голосування

4810
Харків продовжує брати участь у всеукраїнському конкурсі-проекті "Місто України – національний вибір 2023".

В Україні стартувало нове голосування за найпривабливіше місто України у 2023 році. У рамках всеукраїнського конкурсу "Місто України. Національний вибір - 2023" рейтинг міст, як і в минулі роки, формуватимуть самі українці, голосуючи протягом усього року за місто, яке вони вважають найзначнішим, найкрасивішим та найсимволічнішим.

Зазначимо, у харків'ян та всіх, хто любить героїчне місто, є чудова нагода вивести Харків у лідери.

За умовами конкурсу, голосувати за Харків, як і за будь-яке інше місто зі списку, можна щодня, у будь-який зручний час. Для цього потрібно зайти на сайт "Місто України. Національний вибір" та натиснути на кнопку "голосувати" навпроти обраного міста. Також можна проголосувати, перейшовши на сторінку улюбленого міста. Голосування зараховується щодня лише з однієї IP-адреси.

Голосування триватиме до кінця 2023 року. Фінальний день і підбиття підсумків – 31 грудня 2023 року о 12.00 за київським часом. 

У перші дні нового року Харків вийшов в лідери, однак наразі, маючи понад 6 000 голосів підтримки, опустився на другу сходинку, поступившись Запоріжжю, у якого понад  9 000 лайків.

Про це повідомляється на офіційному сайті конкурсу.

Загалом ТОП-15 рейтингу міст України 11 січня 2023 року виглядає так:

Нагадаємо, у 2022 року в аналогічному голосуванні Харків посів друге місце, набравши понад 108 224 голосів підтримки - майже втричі більше, ніж у 2021 році.  Однак, як і минулого разу, трохи не вистачило до лідерства. За результатами голосування у 2022 році переможцем конкурсу став Сєверодонецьк, у якого понад 158 300 лайків.

У 2021 року в аналогічному голосуванні Харків посів друге місце, набравши понад 38,5 тисячі голосів підтримки. Переможцем конкурсу став Івано-Франківськ, у якого було понад 52 тисячі лайків. Цього року харків'яни мають шанс виправити ситуацію та вивести у лідери Харків -  єдине місто в Україні, яке зібрало всі нагороди Ради Європи. 

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: https://t.me/gx_net_ua

 

Галина Половик

 

Читайте також: