Депутати облради зберуться на онлайн-сесію. Які питання вирішуватимуть під кінець року

4615

На цьому тижні депутати облради планують провести останню у 2022 році сесію. У суботу, 24 грудня, на позачергову XIV сесію Харківської обласної ради планують винести близько тридцяти питань. Відповідне розпорядження підписала голова Харківської облради Тетяна Єгорова-Луценко, - повідомили у пресслужбі облради.

Засідання проходитиме в режимі онлайн. 

Депутати планують розглянути низку кадровидх питань, зокрема, щодо керівників: Харківського художнього музею, Обласної клінічної психіатричної лікарні №3 та Обласного наркоиспансеру.

Крім того, будуть ухвалювати рішення щодо дострокового припинення повноважень депутата обласної ради VIII скликання Володимира Скоробагача. 

Вкотре депутати вирішуватимуть долю Харківського театру ім. Пушкіна щодо його перейменування.

Серед іншого у порядку денному - затвердження програми "Здоров'я Слобожанщини" на 2023-2025 роки, внесення змін до Програми територіальної оборони Харківської області на 2022 рік" від 16 лютого 2022 року та Положення про обласний конкурс мініпроєктів  "Ефективна медицина в громаді".

Також депутати планують внести зміни до персонального складу експертної ради з попереднього розгляду кандидатур на присвоєння звання "Почесний громадянин Харківської області".

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: https://t.me/gx_net_ua

Галина Половик