У харківському метро ліквідують наслідки ворожих обстрілів

2275
Пресслужба Харківського метрополітену повідомляє про планові роботи та усунення тимчасових незручностей.

Вчора 13 лютого було оголошено про ремонтні роботи на станції метро «Спортивна». Всю ніч на станції метро «Спортивна» тривали роботи з ліквідації наслідків зсуву ґрунту, спричиненого численними обстрілами Харкова. Роботи триватимуть й у найближчі ночі.

У звʼязку з постійними ракетними обстрілами Харкова у місті відбуваються зсуви ґрунту, що безпосередньо впливає на стан станцій метрополітену. Зокрема, через неодноразові влучання біля станції метро «Спортивна», відбулося незначне протікання зі стелі станції.

Вже минулого тижня співробітники метрополітену взялися за усунення протікання, але й цього тижня роботи буде продовжено. Адже зазначені роботи потребують значною кількості часу та їх можливо виконувати лише у нічний період доби, коли не відбувається перевезення пасажирів.

Нагадаємо, попередньо повідомлялося, що центральний перехід між станціями «Спортивна» та «Метробудівників» зачинено для користування пасажирів. Під час проведення ремонтних робіт функціонує лише боковий пішохідний перехід.

"Вказане протікання не несе загрози підтоплення станції та безпеці перевезень пасажирів", - наголосили в пресслужбі Харківського метрополітену.

Фото та матеріал: Харківський метрополітен

Читайте також: