«Наш край» поскаржився правоохоронцям на втручання у виборчий процес

2267
Партія скаржиться на те, що її представникам заважають проводити агітацію.


Харківська міська організація політичної партії «Наш край» звернулася до правоохоронних органів з проханням перевірити факти перешкоджання ведення передвиборчої агітації, нападів на агітаторів та інших випадків втручання у виборчий процес.

Про це йдеться у відповідному зверненні до начальника ГУ МВС України в Харківській області Дмітрієва А.А. за підписом голови Харківської міської організації політичної партії «Наш край» Андрія Колоса.

В листі наведені факти побиття агітаторів, пошкодження майна, що належить місцевій організації, тиску на кандидатів від партії, зафіксовані з 6 по 18 жовтня.

Також у зверненні відзначено факт розповсюдження громадською організацією «Всеукраїнський рух за чесні та прозорі вибори» листівок, «що містять інформацію, яка ганьбить честь, гідність та ділову репутацію кандидатів у депутати до місцевих рад від політичної партії «Наш край».

«Зазначені факти свідчать про навмисне перешкоджання діяльності політичної партії «Наш край», наявність порушень виборчого законодавства України, втручання в виборчий процес», - йдеться у зверненні.

«Наш край» просить правоохоронні органи провести перевірки за вказаними фактами та встановити і покарати осіб, винних у скоєнні правопорушень.

«Проти політичної партії «Наш край» ведеться цілеспрямована брудна кампанія, використовуються незаконні методи боротьби, що свідчить про те, що головні конкуренти бояться нашу політичну силу, і всіма способами хочуть зменшити її присутність в органах місцевої влади», - заявив Колос.

В той же час, він запевнив виборців, що партія буде діяти всіма законними методами, щоб захистити волевиявлення своїх виборців.

 

Також читайте: