Вихованець харківського футболу за велику суму перейшов в англійський клуб

2814

Вихованець харківського футболу, хавбек збірної України Михайло Мудрик перейшов з донецького «Шахтаря» до лондонського «Челсі». Про підписання контракту з Мудриком офіційно повідомив лондонський клуб.

Уродженець Харківської області поставив свій підпис під контрактом, який діятиме вісім із половиною років.

«Я щасливий, що підписав контракт із «Челсі». Це величезний клуб у фантастичній лізі, і це дуже привабливий проект для мене на даному етапі моєї кар'єри.

Дуже радий познайомитися з моїми новими товаришами по команді та з нетерпінням чекаю на можливість працювати та навчатися у Грема Поттера та його помічників», - цитує слова Михайла Мудрика після підписання договору прес-служба «Челсі».

«Це молодий гравець із вражаючою якістю гри в останній третині поля. Він дуже швидкий та прямолінійний. Думаю, що він сподобається публіці», – заявив головний тренер «Челсі» Грем Поттер.

Донецький «Шахтар» оголосив про те, що перехід 22-річного півзахисника Михайла Мудрика у лави лондонського «Челсі» принесе до клубної скарбниці 70 млн євро плюс ще 30 млн євро будуть виплачені бонусами. Перехід українця став другим серед найдорожчих зимових трансферів англійської Прем'єр-ліги в історії.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: https://t.me/gx_net_ua