Які магазини, аптеки, заклади побуту та автосервіси працюють на Північній Салтівці

2296

На території Північної Салтівки, яка є одним із найбільш зруйнованих внаслідок обстрілів районів Харкова, продовжують відновлювати роботу магазинів, аптек, закладів побуту тощо. Про це повідомили в міській раді.

Зокрема, відновили роботу два супермаркети мережі «АТБ-маркет» (вул. Дружби Народів, Гвардійців-Широнінців), працюють аптеки мереж «9-1-1», «МедСервіс» (вул. Наталії Ужвій, вул. Гвардійців-Широнінців), кілька павільйонів «Посад», «Салтівський м’ясокомбінат» та інші невеликі продуктові крамниці, магазини товарів для тварин (вул. Дружби Народів, вул. Гвардійців-Широнінців). Крім того, працює торговельний майданчик «Наталка» на вул. Наталії Ужвій, магазин «Аврора мультимаркет» на вул. Гвардійців-Широнінців.

Поступово відновлюють свою роботу об’єкти побуту (перукарні, автомийки, ремонті автомайстерні, пункти шиномонтажу), зокрема, СТО та автомийка на вул. Дружби Народів, автомийка на вул. Наталії Ужвій, перукарні на вул. Наталії Ужвій, вул. Дружби Народів. Також функціонують АЗС на вул. Дружби Народів та Леся Сердюка.

Читайте також: