У звільнене село на Харківщині відновили залізничне сполучення: графік курсування рейкових автобусів

1662

З 1 листопада до звільненого села Осинове у Куп'янському районі Харківщини ходитимуть приміські потяги. Про це «GX» повідомили у пресслужбі регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця».

"З наступного місяця до селища Осинове, яке було під окупацією з почату повномасштабного вторгнення, почнуть курсувати два рейкові автобуси: 

Харків — Осинове (№6605/6608) вирушатиме з Харкова о 06:15, прибуватиме до зупинного пункту "Осинове" о 09:50. З зупинного пункту "Осинове" вирушатиме о 16:21 та прибуватиме до Харкова о 19:35;

- Занки — Осинове (№ 6606/6607) вирушатиме із зупинного пункту "Осинове" об 11:10, прибуватиме до станції "Занки" о 13:28. Із Занок вирушатиме о 13:55 і прибуватиме до зупинного пункту "Осинове" о 16:06. Передбачено такі зупинки: Скрипаї, Коробочкине, Гракове, Пролісна, Шевченкове, Первомайське, Гроза, Старовірівка, Прокопівка", - розповіла  прессекретарка регіональної філії «Південна залізниця» Ірина Гаманенко.

Вона також додала, що на станції "Занки" із рейкового автобуса можна пересісти на приміські потяги, які курсують до станції "Харків-Пасажирський".

З детальним розкладом руху приміських поїздів можна ознайомитися на сайті регіональної філії «Південна залізниця».

Нагадаємо, з 21 жовтня приміські поїзди Харків - 205 км (зупинка у селі Довжик Золочівської громади Богодухівського району)  курсують до села Чорноглазівка  (Золочівська ОТГ).

З 9 жовтня, Південна залізниця відновила приміське залізничне сполучення селища Слатине з центром громади містом Дергачі та Харковом.

Нагадаємо, з 30 вересня, на маршрут Харків - Дергачі - Харків виходить додатковий ранковий потяг. Також змінюється графік руху інших ранкових електричок .

Із Харкова до Чугуєва і назад три приміські потяги з 30 вересня курсують за новим графіком.

З 15 вересня 2022 року між Харковом та звільненою від російських окупантів Балаклією  почали курсувати автобус на рейках та приміські потяги.

Приміські потяги маршрутом Харків – Балаклія з 20 вересня почали курсувати за новим графіком.

З 19 вересня 2022 року пустили потяги сполученням Харків–Дергачі та Харків–Чугуїв.

 

Галина Половик

Читайте також: