У Харкові затвердили нові тарифи на опалення та гарячу воду

2936

КП «Харківські теплові мережі» розрахувало економічно обґрунтовані тарифи для споживачів міста Харкова та звернулося з пропозицією щодо їх розгляду до виконавчого комітету Харківської міської ради.

Рішення про встановлення тарифів на теплову енергію, її постачання, виробництво, транспортування та послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води КП «ХТМ» ухвалили сьогодні, 21 лютого, на засіданні виконавчого комітету Харківської міської ради.

"Разом з тим «Харківські теплові мережі» будуть застосовувати тарифи для населення міста Харкова протягом дії воєнного стану в Україні та шести місяців після місяця, у якому воєнний стан буде припинений, на рівні тарифів, що застосовувалися станом на 24 лютого 2022 року", - йдеться у повідомлення пресслужби міської ради.

Отже, тарифи для населення залишаться без змін.

Мораторій на підвищення тарифів діє відповідно до положень Закону України «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування».

Читайте також: