У Харкові відновили роботу метро. З яким інтервалом курсують потяги

1702

У Харкові наразі працюють усі три лінії метро. Однак потяги ходять з великим інтервалом. Про це повідомила пресслужба КП "Харківськимй метрополітен" близько 10:40.

"Рух Холодногірсько-заводською лінією Харківського метрополітену відновлено. На цей час інтервали руху поїздів лініями метрополітену тимчасово складатимуть 20 хвилин", - йдеться у повідомленні  .

Раніше було відновлено курсування електричок Салтівською та Олексіївською лініями підземки, також з інтервалами руху в 20 хвилин.

В КП також попередили харків'ян про можливі тимчасові труднощі з перевезенням пасажирів лініями метрополітену через нестабільну ситуацію у мережі обленерго. 

"Просимо з розумінням ставитися до ситуації та приносимо вибачення за тимчасові незручності", - зазначили на підприємстві.

Нагадаємо, уранці 1  листопада Харкові призупинили роботу підземки, - повідомили у пресслужбі КП «Харківський метрополітен» близько 9:00.

31 жовтня 2022 року, близько 8:00 російська терористична армія завдала ракетних ударів по Харкову та Чугуївському району області, після чого у  Харкові зупинили метро, не ходили трамваї та тролейбуси. Курсували лише автобуси. На вечір 31 жовтня роботу усіх трьох ліній харківської підземки було поновлено.

Читайте також: