У Харкові практично відновили рух трамваїв та тролейбусів. Де можливі перебої

2033

У Харкові завершується відновлення руху наземного електротранспорту, зупиненого вранці 17 жовтня через перебої з електропостачанням у місті.

Як повідомив «GX» заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури міста Євген Водовозов, на початок 16 години запустили практично усі трамвайні та тролейбусні маршрути. Наразі відновлюється рух на останній ділянці - до аеропорту.

«Відновлювати рух трамваїв та тролейбусів почали з 13:20, як тільки з'явилося електроживлення. На цей час майже весь наземний електротранспорт уже відновив роботу. Зокрема з наземним електротранспортом мікрорайони «Олексіївка», «Іванівка». Останніми включаються маршрути які курсують до району "Аеропорт"», - зазначив Водовозов.

Він також повідомив, що електротранспорт в мікрорайонах «12 Квітня», «Рогань» та ХТЗ взагалі не зупинялися, оскільки там не було перебоїв з електропостачанням.

Нагадаємо, у Харкові вранці 17 жовтня через перебої зі світлом тимчасово припинено рух лініями Харківського метрополітену. Після 12:00 рух відновили за вийнятком кількох станцій на Салтівській лінії.  О 13:25 Салтівська лінія метрополітену повністю відновила роботу.

 

Галина Половик

Читайте також: