У Харківській області стався вибух: загинув чоловік

1305

На Харківщині стався черговий випадок підриву цивільних громадян на вибухонебезпечних предметах, які залишилися після терористичної діяльності російських військових. Як повідомили в обласному управлінні ДСНС, 14 листопада у с. Григорівка Ізюмського району підірвався автомобіль ВАЗ-2107.

У салоні автівки перебували 33-річний та 35-річний чоловіки. Молодший з них загинув на місці. Старшого госпіталізували з численними пораненнями. 

Нагадаємо, 7 червня стало відомо по смерть хлопчика - Сірого Олександра Артемовича, 2011 року народження, учня Олександрівського ліцею Золочівської громади. Він отримав численні поранення внаслідок підриву автомобіля. Трагедія сталася між селами Лютівка та Леміщене Золочівської громади Богодухівського району. Машина, в якій хлопчик їхав з родиною, наїхала на міну. Мати, мешканка села Відродженівське, Сіра Юлія Леонідівна, 1986 року народження, загинула на місці, батько та діти (хлопчик, а також 15-річна та 12-річна дівчина) отримали травми й опіки різного ступеню тяжкості. 

Читайте також: