«Залізничники» почали з розгрому

1785
Чинні чемпіони країни з футзалу з "Локомотива" з перемоги стартували у новому чемпіонаті.


Підопічні заслуженого тренера України Євгена Ривкіна в стартовому турі чемпіонату-2015/2016 екзаменували на виїзді херсонський "Продексім". Співвідношення сил команд виявилося не на користь жителів півдня.

Ще до перерви точні удари у виконанні Євгена Рогачова, Дмитра Бондаря, Олександра Сорокіна та Дениса Овсяннікова дозволили харків'янам повести в рахунку 4: 0.

Після поновлення зустрічі Овсянников оформив дубль, на що гравці "Продексіма" відповіли голом у виконанні Василенко - 1: 5. Ну а під завісу матчу точні удари Петра Шотурми і Дмитра Сорокіна принесли "залізничникам" велику перемогу - 7: 1.

У другому турі (12 вересня) "Локомотив" буде вільний від гри. Свій черговий матч чемпіонату країни харків'яни проведуть лише 18 вересня, і також в гостях, з командою "Титан-Зоря" з Покровського.

Тим часом, стали відомі всі суперники харківського клубу за основним раунду розіграшу Кубка УЄФА. За дві путівки з квартету С в елітний раунд турніру "залізничники" битимуться з італійської "Пескарою", німецьким "Гамбург Пантерс" і румунським клубом "Тиргу-Муреш". Ігри пройдуть з 30 вересня по 3 жовтня на майданчику румунів.

Також читайте: