Земляки опустили "Витязь"

2059
Харківський молодіжний клуб зазнав чергові поразки в чемпіонаті України.

Волею календаря харківська "Юність" в спарених домашніх матчах національної першості брали "Білий Барс" з Білої Церкви - головного конкурента харківського "Витязя" в боротьбі за четверту позицію, що дає право зіграти в плей-офф. Гості в разі подвійного успіху обходили б "витязів" в таблиці. Ясна річ, в стані команди Віталія Литвиненка могли лише теоретично розраховувати на допомогу молодих земляків. На жаль, надії вони не виправдали.

У першій грі "Білий Барс" добився більш ніж впевненої перемоги - 13: 1. Гол престижу гравці "Юності" провели за рахунку 0: 9, коли на 48-й хвилині створили штучне чисельну більшість, випустивши на лід додаткового польового гравця замість голкіпера. Відзначився Семененко.

А ось повторна гра ледь-ледь не порадувала сенсаційним підсумком. Завдяки точним кидкам Скребель, Гайко й Бобовнікова до початку третього періоду "Юність" зберігала с Білоцерківці паритет - 3: 3. На жаль, на заключну третину поєдинку харківських юнаків не вистачило. Поступившись у третій 20-хвилинці 1: 4 (у господарів автором шайби став Олійник), хлопці Радченко зазнали підсумкове поразки з рахунком 4: 7. Це вже 17-я невдача "Юності" в 20-ти календарних матчах чемпіонату.

Здобувши дві перемоги, "Білий Барс" набрав 31 очко після 21-го зіграного матчу і вийшов на четверту позицію. "Витязь" знизився на один рядок вниз. Він п'ятий, маючи в своєму активі 29 пунктів після 19-ти зустрічей. Що до "Юності", то вона з 6-ма очками на восьмому місці замикає турнірну таблицю чемпіонату.

Також читайте: