"Юристи" образили "залізничників"

1653
У матчах харківського волейбольного дербі лідери чемпіонату України з "Локомотива", програвши "Юракадемії", зазнали першої поразки за два останні роки.


З двох харківських зустрічей 10-го туру національної першості бойової вийшла перша гра. Рівно два години земляки-суперники з'ясовували стосунки між собою на майданчику Палацу спорту "Локомотив". Незважаючи на рідні стіни, "залізничники" з першого сету поєдинку були змушені наздоганяти своїх гостей з Юридичної академії. В результаті результат зустрічі зважився лише на тай-брейку. Перемігши в ньому з рахунком 15:10, "Юракадемія" відсвяткувала успіх і в матчі - 3: 2. До цієї поразки підопічні Юрія Філіппова на протязі ось вже двох сезонів не знали гіркоти невдач у всеукраїнських турнірах.

Друга гра вийшла на порядок менш напруженою. Мабуть, "юристи" для перемоги в першій зустрічі витратили вже дуже багато сил. і до повторного поєдинку не встигли толком їх відновити. 3: 0 - з таким рахунком "Локомотив" взяв більш ніж переконливий реванш за невдачу в першому матчі.

Незважаючи на першої в сезоні поразки (правда, невдача в п'яти партіях принесла "залізничникам" одне очко в турнірний багаж), команда Філіппова збільшила свій відрив від львів'ян з "Барком-Кажан". У "залізничників" 55 очок, а у їх переслідувачів зі Львова - 43. "Юракадемія" третя в таблиці, маючи 39 балів.

Також читайте: