"Юракадемія" ділиться, а "Локомотив" - немає

1831
Харківські чоловічі волейбольні клуби по-різному провели матчі 11-го туру національного чемпіонату.

Одноосібні лідери турніру з "Локомотива" грали у Вінниці з місцевим однойменним клубом. Обидві зустрічі пройшли під диктовку харків'ян і завершилися їх синхронними перемогами у трьох партіях - 3:0 і 3:0. Після цих виграшів підопічні Юрія Філіппова набрали 64 очки і продовжують з вершини турнірної таблиці дивитися на конкурентів з львівської команди "Барком-Кажан", що мають в своєму активі 52 балів. Зате львів'яни змогли після минулого туру наростити свій відрив від харківської "Юракадемії", яка йде на третьому місці. Втім, сталося це більше з вини "юристів", ніж завдяки стараннями гравців "Барком-Кажан", які дві зустрічі з "Фаворитом" з Лубен виграли.

Підопічні Володимира Романцова на своєму майданчику зустрічалися з діючими срібними призерами з сумської команди "Хімпром-СумДУ". Протистояння завершилося паритетним розподілом турнірних очок: у першій грі в трьох сетах виграли сумчани, у другій - "юристи" реабілітувалися і взяли реванш. Таким чином, тепер у "Юракадемії" 43 очки, і більш ніж тверда третя позиція. Хлопці Романцова до фінішу регулярного сезону вже навряд чи наздоженуть "Барком-Кажани", та й нападок з боку дніпропетровського "Дніпра", що йде слідом (30 очок), їм боятися нічого.

Поєдинки 12-го туру чемпіонату країни пройдуть в заключний уїк-енд поточного місяця - 26-28 лютого. В майбутній перерві "Локомотив" в Мінську проведе дві гри 1/4 фіналу розіграшу Кубка Виклику з російським "Факелом" з Нового Уренгоя. Поєдинки в столиці Білорусі відбудуться 17 і 18 лютого (початок - о 18:00 за київським часом).

Також читайте: