"Витязь" розбив "Юність"

2096
На "Салтівському льоду" відбулася очна календарна зустріч двох харківських хокейних дружин.

"Витязі", що займають четверту позицію в турнірній таблиці чемпіонату України, на правах господарів льоду зустрічалися із земляками з "Юності". Боротьба в поєдинку вийшла лише в першому періоді. Його з рахунком 2: 1 виграли номінальні господарі. Ну, а далі їх переважування тільки наростав і наростав. Як наслідок, "Витязь" здобув очікувану велику перемогу з рахунком 9: 2. У переможців три шайби закинув Посєвін, дві - Большаков, а Кривда, Оксененко, Гасимов і Кріновос відзначилися по разу. У складі "Юності" авторами голів стали Алексанян-Петрович і Бобовников.

Ця перемога стала для підопічних Віталія Литвиненка третій поспіль у сезоні. Набравши вже 53 очка, вони утримують за собою четверту позицію, що дає право зіграти в плей-офф. "Юність" ж займає восьме місце, маючи 11 пунктів.

У понеділок, 1 лютого, в чемпіонаті країни відбудуться поєдинки 19-го туру. "Витязь" і "Юність" свої матчі проведуть вдома - на "Салтівському льоду". У 14:30 "Юність" почне зустріч з "Білим Барсом" з Білої Церкви, а в 17:45 візьме старт гра "Витязь" - ХК "Кременчук".

Також читайте: