Ураган голів - перемога "Локомотива"

1913
Харківські футзалісти у календарному домашньому матчі чемпіонату України здобули результативну вольову перемогу.

У гості до "залізничникам" завітав івано-франківський "Ураган". Як уже повідомляв "ГХ", зустріч повинна була відбутися на майданчику суперника, але він пішов назустріч харків'янам, у яких на носі участь в основному раунді розіграшу Кубка УЄФА, і погодився приїхати до них у гості.

Гравці "Локомотива" відповідати гостям подяку за крок доброї волі не стали. Тим більше що онурагановци самі гру почали потужно, і вже до 17-й хвилині вели в рахунку 2: 0. Зібравшись, підопічні Євгена Ривкіна ще до перерви зусиллями Кисельова один м'яч відіграли.

Друга половина поєдинку почалася з трьох голів у виконанні "залізничників" Валенко, Дмитра Сорокіна і Журби - 4: 2. Гості до середини тайму відповіли ще двома своїми влучними пострілами - 4: 4. Ну а в кінцівці поєдинку клас "Локомотива" все ж остаточно дав про себе знати. Автогол гравця "Урагану" Корсуна і голи Дмитра Сорокіна з Овсянникова принесли харків'янам сьому в чемпіонаті перемогу - 7: 4.

Перемігши, "залізничники", маючи 100% -ний результат (21 очко), вийшли в одноосібні лідери чемпіонату. Друге місце за львівської "Енергією" (18 балів).

Також читайте: