Зліт кращих синхроністок, черговий крок "Локомотива" і виїзний іспит "Витязя"

4159
"ГХ" підібрав найцікавіші спортивні події найближчих днів.

Синхронне плавання

Відкритий Кубок України

18-20 грудня. Харків. Басейн "Локомотив". Початок - о 11:00.

У чотирьох традиційних дисциплінах - соло, дуетах, групах і комбо - протягом трьох днів у харківському басейні "Локомотив" будуть розіграні нагороди Кубка країни. За них боротьбу поведуть не тільки кращі майстри синхронного плавання з провідних шкіл країни. Міжнародний статус турніру надало участь спортсменок зі Швейцарії.

У перший день групи, соло і дуети виконають технічну програму. У другий день довільні виступи продемонструють дуети та солістки, а в заключний день - довільні програми виконають групи, а також пройде змагання серед комбо.

Футзал

Чемпіонат України. Екстраліга

"Локомотив" Харків - "Титан-Зоря" Покровське

19 грудня. Харків. Палац спорту "Локомотив" імені Кірпи. Початок - о 14:00.

Після тритижневої паузи в чемпіонаті країни, яка була викликана участю національної збірної у відбірковому турнірі чемпіонату світу 2016 року, харківський "Локомотив" відновлює свою погоню за перемогою на попередньому етапі. Поки команда Євгена Ривкіна має у своєму активі дев'ять перемог у дев'яти зіграних поєдинках. Це дозволяє "залізничникам" з 27 набраними очками на п'ять балів випереджати львівську "Енергію", що йде другою. До всього, львів'яни провели вже десять ігор проти дев'яти у "Локомотива".

"Титан-Зоря", зігравши десять матчів, набрала 13 очок і посідає п'яту позицію в таблиці Екстраліги. З проведених зустрічей чотирьох покровчане виграли, п'ять програли і один раз задовольнилися нічиєю.

Гра першого кола на майданчику "Титан-Зорі" завершилася переконливою перемогою "Локомотива" з рахунком 5: 0.

Хокей

Чемпіонат України

"Донбас" Донецьк - "Витязь" Харків

19-20 грудня. Дружківка. Льодова арена "Альтаїр". Початок - о 16:30.

Це будуть дві центральні зустрічі чергового ігрового дня в регулярному сезоні чемпіонату країни. Донеччани - одноосібні лідери сезону. Маючи 52 очка, вони в 20-ти проведених поєдинках зазнали лише двох поразок при 16-ти "чистих" перемогах і двох виграшах в овертаймі. В активі у "Витязя" 29 пунктів (9 перемог, 6 поразок, 1 перемога в овертаймі) і четверта позиція. Втім, у спину "витязям" буквально дихає "Білий Барс" з Білої Церкви (25 очок). Але заради об'єктивності варто зауважити, що харків'яни провели 17 ігор, в той час як білоцерківці відіграли вже 19 зустрічей.

В рамках першої половини регулярного сезону зустрічі "Витязя" і "Донбасу" завершилися двома переконливими перемогами донеччан - 7: 2 і 6: 1.


Баскетбол

Чемпіонат України. Суперліга

БК "Одеса" - БК "Харків"

20 грудня. Одеса. Спорткомплекс "Зірка". Початок - о 14:00.

У черговому календарному матчі української Суперліги "городяни" Харкова завдадуть візит до Одеси до своїх "колегам". Команда з Південної Пальміри - беззаперечний аутсайдер турніру. У восьми матчах вона зазнала вісім поразок і замикає турнірну таблицю, маючи в активі лише вісім очок.
БК "Харків" з 13 пунктами йде на четвертій позиції. Попереду наших земляків знаходяться дніпропетровський "Дніпро" (16 очок), львівська "Галичина" і київський "Будівельник" (по 15 балів).

Зустріч команд в рамках першого кола, що відбулася 15 листопада, завершилася легкою перемогою "Харкова" - 87:62.

Також читайте: