Росіяни злякалися поїздки до Харкова

2593
Ігри євротурніру знову пройдуть за межами Першої столиці.

Суперник чоловічого волейбольного клубу "Локомотив" по 1/4 фіналу Кубка Виклику - "Факел" з Нового Уренгоя - відмовився від проведення ігор євротурніру на майданчику харків'ян.

Нагадаємо, в 1/8-й Кубка Виклику вперше за два останні роки "залізничники" проводили свій домашній поєдинок у рідному Харкові, а не на майданчику суперника або ж на нейтральній території. Словенський клуб "Кальцит" з Камнік не вважав за необхідне переносити зустріч і зіграв в Харкові. Той поєдинок підопічні Юрія Філіппова виграли 3: 0, а в гостях хоч і поступилися в матчі-відповіді з аналогічним рахунком, але вирвали підсумкову перемогу в "золотому сеті" і вийшли у чвертьфінал.

На жаль, в російському "Смолоскипі" наслідувати приклад "кальциту" не вважали за потрібне. Як наслідок, Європейська конфедерація волейболу пішла назустріч клубу з Нового Уренгоя, що позбавило харків'ян підтримки рідних трибун. Втім, без своїх глядачів за путівку у півфіналі буде боротися і "Факел". Справа в тому, що 17 і 18 лютого обидва поєдинки 1/4 фіналу Кубка Виклику "Локомотив" і "Факел" проведуть в Мінську, на майданчику спорткомплексу "Чижівка-Арена" (початок обох зустрічей о 18:00 за київським часом).

Також читайте: