"П'ятнашки" "Витязя" з "Юністю"

1816
Дві зустрічі харківських хокейних дружин принесли розгромні результати.

У першому з двох спарених матчів восьмого ігрового дня чемпіонату України "Витязь" декласував земляків-тінейджерів з "Юності" з рахунком 15: 1. Гол престижу молоді підопічні Вадима Радченко провели за рахунку 0: 8. Руденко відзначився ближче до кінцівці другого періоду. У "витязів" шайби закидали Большаков, Лазаренко, Кривда, Кривоніс, Панасенко (усі - по дві), а також Муртищев, Кобиков, Янченко, Посєвін і Савченко.

У повторному поєдинку шайба у воротах "Юності" знову побувала 15 разів. Але на них юнаки відповіли вже не однієї, а відразу трьома голами престижу (відзначилися Олійник, Сипко та Колядинський). До того ж, вони першими у матчі відкрили рахунок на 4-й хвилині і потім більше хвилини зберігали переможний для себе результат. 15: 3 - з таким рахунком переміг "Витязь", у складі якого відзначилися Лазаренко (чотири рази), Кобиков, Сальников, Ісаекно (по - два рази), Максименко, Кривоніс, Янченко, Ісаєнко, Посєвін і Пантелеймонов.

Здобувши дві перемоги, "витязі" набрали 29 очок і закріпилися на четвертій позиції в турнірній таблиці. У "Білого Барса" з Білої Церкви, що йде п'ятим, в активі 19 балів. Лідирують у чемпіонаті донецький "Донбас" (41 очко), "Дженералз" з Києва (40) і "Кременчук" (39). У "Юності" набрано три бали, і, як і раніше, вона посідає восьме місце.

Також читайте: