Президент «Металіста» продовжує дерибан клубу

1995
Сергій Курченко, що знаходяться в міжнародному розшуку, зробив чергову спробу виведення коштів з клубних рахунків.


Про це спеціалізованим ЗМІ повідомив керівник профспілки футболістів України Олег Печерний. За його даними, на рахунки «Металіста» надійшла частина грошей за трансфер бразильського півзахисника Дієго Соузи у «Флуміненсе». Однак було зроблена спроба вивести ці гроші за межі України.

«Я знаю, що днями на рахунки клубу зайшли гроші від трансферу бразильця Дієго Соузи, - наводить Matchday слова Печерний. - Разом того, щоб погашати борги і платити заробітну плату футболістам та працівникам клубу, Курченко зі своїми подільниками хотів вивести ці гроші в Росію. Я відправив документи до прокуратури Харківської області, проінформувавши прокурора області про діяльність Курченко і його подільників. За моєю інформацією, на ці гроші накладено арешт».

Як розповіли в прокуратурі, ніяких документів не приходило.

«Від громадянина Олега Печерний звернень до прокуратури області не надходило. Якби присилав, вони б були зареєстровані належним чином», - повідомили «ГХ» у прес-службі прокуратури.

«На прохання керівництва« Металіста »ми написали лист, в якому просили призупинити справу про невиконання контрактних зобов'язань перед Олегом Шелаєвим і Едмаром. Але якщо все так буде продовжуватися, то проінформуємо про це УЄФА і будемо просити забрати атестат і зняти «Металіст» з чемпіонату», - додав Печерний.

Нагадаємо, Сергій Курченко вже близько двох років переховується в Росії від правоохоронних органів. Тим часом, що належить йому футбольний клуб «Металіст» має серйозні фінансові проблеми і знаходиться в постійних позовах з екс-гравцями команди за фактом невиплат заробітної плати і премій.

Також читайте: