Перша осічка харків'ян

3952
Лідер чемпіонату України зазнав прем'єрне в сезоні поразки.

У черговому календарному матчі української Екстраліги харківський "Локомотив" грав у гостях у львівської "Енергії" - свого основного переслідувача в турнірній таблиці. До Львова харків'яни вирушили, маючи в активі 10-ть перемог у десяти проведених поєдинках. До того ж, в одній з цих переможних зустрічей вони на своєму майданчику обіграли "Енергію" з рахунком 5: 3. На жаль, повторити свій успіх на виїзді "залізничникам" не вдалося.

На гол львів'янина Грицини на 13-й хвилині матчу хлопці Ривкіна відповіли голом Дмитра Федорченка через дві хвилини - 1: 1. У кінцівці першого тайму харків'яни кілька разів були близькі до того, щоб повести в рахунку, але хороші моменти для цього не використовували. А ось на останніх хвилинах поєдинку гравцям "Енергії" вдалося гостей засмутити. На 38-й хвилині забив Павленко - 2: 1.

Пропустивши, гравці "Локомотива" зробили все, щоб гру врятувати. За лічені секунди до фінальної сирени м'яч у ворота "Енергії" доставив Дмитро Бондар, але один з арбітрів матчу угледів порушення правил з його боку і гол не зарахував. Це обстановку на майданчику розпекло до межі, але на усталений результат вже не вплинуло. 2: 1 - перемогла "Енергія", завдавши "Локомотиву" першої поразки в регулярному чемпіонаті.

Маючи в активі 30 очок, харків'яни, як і колись, йдуть на першому місці. У "Енергії" 28 очок і друга позиція, проте львів'яни провели 12 зустрічі проти 11-ти у "Локомотива".

Також читайте: