На "Металіст" і його наставника подали до суду

1970
Позов до суду загальної інстанції подав колишній клуб Олександра Севідова.

Ужгородська "Говерла" продовжує звинувачувати Севідова в односторонньому розриві контракту, а "Металіст" фігурує в позові як нинішній роботодавець тренера. І це незважаючи на те, що Севідов після "Говерли" працював на чолі львівських "Карпат" до літа 2014 року.

"Говерла" намагалася подати скаргу на "Карпати" в Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України, але отримала відмову. Після цього ужгородці прийняли рішення йти в суд загальної юрисдикції, і вимагають відшкодувати збиток у розмірі чотирьох мільйонів гривень. Повідомляється, що один з харківських судів позов "Говерли" вже прийняв і відкрив провадження у даній справі.

Зауважимо, що Європейський футбольний союз категорично забороняє учасникам футбольних суперечок звертатися до судів загальної юрисдикції. Такі дії ужгородського клубу можуть обернутися серйозними санкціями для самої "Говерли".

Нагадаємо, на чолі харківського колективу Олександр Севідов перебуває з червня цього року. А влітку була інформація про те, що тренер і "Говерла" вже нібито владнали конфліктну ситуацію між собою і уклали джентльменську мирну угоду.

Також читайте: